ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи атакують позиції українських військових «Градом»

|

Проросійські незаконні збройні формуванні продовжують грубо порушувати останні домовленості про режим «повної тиші» у зоні проведення АТО. Бойовики застосували РСЗВ «Град». Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі АТО.

З початку доби, 23 грудня, бандформування російсько-терористичних військ вже сім разів відкривали вогонь в бік позицій українських військ.

Окрім двох випадків застосування бойовиками зброї, які були зафіксовані одразу після опівночі, вони ще п’ять разів намагались спровокувати наших воїнів на відкриття вогню у відповідь.

Станом на 9.00 годину з 7.00 ранку вони тричі відкривали вогонь. Зокрема, з протитанкових ракетних комплексів в бік наших позицій у Гранітному, що на Маріупольському напрямку, зі стрілецької зброї – в районі Майорська, що біля Горлівки. Також по наших воїнах в районі Опитного вів вогонь снайпер загарбників.

За останньою інформацією, на Луганщині бойовики вдарили з РСЗВ «Град», ймовірно переносної версій, в бік наших позицій в районі Троїцького та Богуславського.

В свою чергу, підрозділи сил АТО суворо дотримуються досягнутих вчора у Мінську домовленостей про незастосування зброї та на провокації не піддаються.

Ці кричущі випадки порушення підконтрольними російській владі бандформуваннями умов припинення вогню свідчать про їхню неготовність до мирного діалогу з деескалації збройного конфлікту на Донбасі та неадекватну позицію ватажків НЗФ щодо дотримання Мінських домовленостей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *