ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонний собака занюхав понад 500 пачок сигарет

|

У колесах автомобіля службовий собака прикордонників занюхав сигарети. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

IMG_8275

У понеділок, 21 грудня, ввечері в пункт пропуску «Шегині» прибув автомобіль під керуванням громадянина України. Для перетину кордону він обрав смугу руху «зелений коридор». Однак на підставі оцінки та аналізу ризиків митники вивели автомобіль для додаткового контролю.

У спеціально боксі поглибленого огляду транспортних засобів та вантажів, після спрацювання службового собаки породи лабрадор, спільна оглядова група митників і прикордонників у чотирьох колесах транспортного засобу знайшла 548 пачок сигарет з українськими акцизними марками. Про наявність сигарет громадянин під час усного опитування не заявив, проте після митного огляду товар визнав своєю власністю. Таким чином він вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням засобів або способів, що утруднюють виявлення таких товарів.

тіараjpg

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст.483, Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль 2000 р.в., вилучено. Справу скеровано до суду який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *