ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили оновлений прикордонний підрозділ «Сянки»

|

На Львівщині в рамках проекту розвитку сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби Програми транскордонного співробітництва “Україна-Польща-Білорусь” відкрили відділ прикордонної служби “Сянки”.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

667675_w_800_1450861356

На його облаштування витратили 8,4 мільйона гривень, з яких понад три мільйони скерували на будівництво житла для військовослужбовців. У ході будівництва реконструювали 8 будівель та споруд адміністративно-житлового, господарчого та комунального призначення, проклали мережі водопостачання та каналізації, повністю переобладнали мережу теплопостачання. Збудували також окремий шестиквартирний будинок для персоналу підрозділу.

Під час урочистих заходів, які відбулися з нагоди відкриття прикордонного пункту, шестеро військовослужбовців підрозділу отримали ключі від службових квартир у новозбудованому будинку для особового складу.

Зазначимо, що прикордонники відділу “Сянки” забезпечують охорону українського-польського кордону, що проходить по руслу річки Сян.

Фото: dailylviv.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *