ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці родина загиблого чоловіка загарбала собі орендоване авто

|

На Львівщині родичі загиблого чоловіка незаконно привласнили орендоване авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

мерс

До Трускавецького відділення поліції надійшла заява від 40-річного львів’янина, який став жертвою шахрайства і зазнав матеріальні збитки на суму в понад 9 000 доларів США.

Як повідомив потерплий, у червні він надав в оренду мешканцю Трускавця свій автомобіль марки Mersedes-Bens S-350 1995 року випуску. Домовились, що той певний час покористується транспортним засобом та визначиться чи віддавати машину назад, чи викупити її.

Проте життя внесло свої корективи в угоду. Орендар 7 грудня помер, а його родичі категорично відмовилися повертати власнику його «Мерседес». І тепер намагаються усіляко уникати контактів з правоохоронцями, які розслідують цю справу.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років.

Місце знаходження автомобіля встановлюється, слідство триває.

Фото: www.carsguide.com.au

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *