ОСТАННІ НОВИНИ

ТОП 10 можливостей для української молоді

|

Рік поступово добігає кінця, але нові можливості тільки відкриваються. Напередодні зимових свят Організація Об’єднаних Націй  в Україні підібрала ТОП 10 можливостей для молоді.

програми для молоді

№1. Стажування за програмою GoUNESCO. Для кого? Для студентів та випускників з пристрастю до подорожей, які хочуть познайомитись з роботою UNESCO. Дедлайн: 30 грудня

№2. Шкільна МОДЕЛЬ ООН у Латвії. Для кого? Для учнів середньої школи. Де/Коли? Латвія, 2-4 квітня 2016 року.

№3. Волонтерство у міжнародному проекті «Шкільний Омбудсмен». Для кого? Для студентів та випускників юридичних факультетів. Дедлайн – 30 грудня.

№4. Волонтерство у Польщі . Для кого? Для активних людей віком 18-30 років з максимумом мотивації та відкритості. Дедлайн: 27 грудня.

№5. Конкурс грантів «Дійсно разом 2.0». Для кого? Для місцевих молодіжних ГО в 4 областях України (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Чернівецька області). Дедлайн: 29 лютого 2016 року.

№6. Фотопроект Read My Voice. Для кого? Для людей, що мають бажання виразити думки та ідеї через фото. Без обмежень у віці чи фаху. Кількість тем обмежена.

№7. Конкурс документальних короткометражок «The Guardian goes to Ukraine» від Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, British Council Ukraine та The Guardian. Для кого? Для тих, хто вміє розповідати сучасні історії, пов’язані з суспільними перетвореннями в країні. На переможця чекає грант. Дедлайн: 15 лютого.

№8. Школа Humanity in Action в Берліні та Варшаві. Для кого? Програма відкрита для української молоді, що спеціалізуються на міжнародних відносинах та мультикультуралізмі. Дедлайн: 13 січня 2016 року.

№9. Волонтерство в Канаді. Для кого? Для тих, хто шукає можливість протягом 3 місяців жити у Канаді та взамін доглядати за тваринами. Дедлайн: січень 2016.

№10 Стажування у Франції в медіа Euradionantes. Для кого? Для студентів-політологів з гарним знанням французької та англійської мов.

Фото: www.un.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *