ОСТАННІ НОВИНИ

Черги на кордоні прикордонники регулюватимуть разом з поліцією

|

На ділянках Мостиського, Львівського та Чопського прикордонних загонів Західного регіонального управління стартував експеримент, в рамках якого прикордонники спільно з патрульними нарядами Національної поліції будуть організовувати службу задля дотримання черговості в’їзду автомобілів у пунктах пропуску через державний кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

черг

Такі дії дозволять покращити якість пропускних операцій на державному кордоні та  забезпечити більш комфортний його перетин.

Цей експеримент, основна мета якого протидія протиправній діяльності на державному кордоні, зменшення черг перед пунктами пропуску та недопущення втягування правоохоронців у протиправну діяльність, сьогодні стартував у найбільших міжнародних автомобільних пунктах пропуску “Краковець”, “Рава-Руська” та “Ужгород”.

Запроваджена апробація щодо врегулювання проїзду транспортних засобів на під’їздах до пунктів пропуску через державний кордон триватиме протягом одного місяця, а після її завершення розглядатиметься можливість використання спільних нарядів на постійній основі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *