ОСТАННІ НОВИНИ

Вифлеємський вогонь миру принесли у Ратушу

|

Львівські пластуни принесли Вифлеємський вогонь миру у Львівську Ратушу. Скаути сподіваються, що вогонь допоможе львівським управлінцям, передає кореспондент Львівського порталу.

3

Пластуни завітали до Ратуші, аби передати Вифлеємський вогонь миру Львову. Як розповів координатор Вифлеємського вогню у Львові Тарас Іщик, вогонь подолав чималий шлях перш ніж дістатися до нашого міста.

1

«З Вифлеєму вогонь прилетів до Австрії. До України він добирався через Словаччину та Польщу. Це дуже довгий шлях, але ми раді, що сімнадцятий рік поспіль нам вдається підтримувати цю хорошу традицію», – розповів він.

Також пластун пояснив і символічне значення вогню миру.

«Вогонь має дві властивості: знищити матеріальне та відродити духовне. Вогонь миру відроджує віру у наших серцях, дарує тепло та любов. Саме тому ми прагнемо, щоб ним поділилося багато людей. Вогонь миру об’єднує, і ми в цьому переконуємося вже не перший рік», – зазначив скаут.

2

До Різдва пластуни принесуть Вифлеємський вогонь в усі церкви Львова, щоб кожен львів’янин мав змогу відчути тепло вогню миру.

Нагадаємо, Вифлеємський вогонь миру прибув до Львова 19 грудня.

Фото: Ярослав Сиваківський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *