ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці жінка мало не спалила власну квартиру

|

Трускавецькі рятувальники допомогли власниці квартири відчинити двері, в якій вона залишила включену плиту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

газ

Сьогодні, 21 грудня, о 13.49 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що у місті Трускавець по вулиці Івасюка, 19 жінка не може відчинити двері власної квартири. Про інцидент повідомила сама власниця. Жінка не могла самостійно відчинити двері, а в квартирі залишилася увімкнена газова плита, на якій готувалася їжа.

Місцеві рятувальники допомогли жінці потрапити до квартири. На момент її відсутності небезпечної ситуації не виникло.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що не можна залишати без нагляду ввімкнену газову плиту. До прикладу, коли на плиті закипить чайник, він може загасити вогонь і в приміщення почне надходити газ, що може призвести до вибуху. Крім того, різні сорти жирів, які використовуються для смаження, займаються самі по собі при температурі близько 4500С. Не користуйтесь водою, щоб загасити жир, який горить, так як це може викликати розповсюдження вогню по всій кухні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *