ОСТАННІ НОВИНИ

У Порошенка просять узаконити перевибори мера Львова у березні

|

На сайті Президента України з’явилася петиція щодо підтримки законопроекту про проведення позачергових виборів мера у Львові у березні 2016 року., передає кореспондент Львівського порталу.

садовий

Як повідомляється, ініціатором петиції є представниця “УКРОПу” Ольга Данчук.

Також ця петиція вимагає створення при ЛМР громадської ради, яка б контролювала діяльність мерії.
«У зв’язку з фактами бездіяльності та протиправними діями посадових осіб, органів та державних службовців, а також зважаючи на процвітаючу корупцію в органах місцевого самоврядування , з метою забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики пропоную створити громадську раду», – йдеться у петиції.

Основним завдання цієї ради має бути надання громадськості можливості контролю у всіх сферах діяльності Львівської міської ради та її виконавчих органів. Пропонується створити цей контролюючий орган при:
– департаментах ЛМР;
– міському голові;
– виконавчому комітеті;
– при усіх районних адміністраціях.

«Також просимо підтримати законопроект №3624 зареєстрований 10 грудня щодо перевиборів міського голови у Львові», – додається у петиції.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Верховній Раді зареєстрували законопроект  «Про проведення позачергових виборів міського голови Львова (27 березня 2016 року).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *