ОСТАННІ НОВИНИ

Молодих переселенців кличуть на лекцію «How to Lviv»

|

У неділю, 27 грудня, о 16.00 год. у Першій Львівській Медіатеці громадська організація «Інститут Суспільних Ініціатив» за підтримки Червоного Хреста організовує молодіжну зустріч «How to Lviv», передає кореспондент Львівського порталу.
Щороку на фестивалі «Roskilde festival» міжнародна організація Червоний Хрест збирає кошти, які згодом направляє на допомогу для реалізації благодійних ініціатив по всьому світу. Проект Червоного Хреста цього року охопив декілька областей України, серед яких і Львівська.

how to lviv

У рамках проекту 27 грудня буде проведений захід «How to Lviv» для молоді віком від 16 до 30 років. Особлива увага приділяється молоді, яка переїхала до Львівської області та Львова у зв’язку із ситуацією на Сході країни та в Криму.

Мета даного заходу – допомогти молоді відчути свій потенціал, дізнатися про нові можливості та перспективи, знайти однодумців і з користю провести час.

У коментарі Львівському порталу організатор Наталя Мадей розповіла про деякі сюрпризи, які готують для відвідувачів заходу.

«Подій пройду форматі інтерактивної лекції. Ми запросили спікером одного із засновників радіо «Сковорода» Володимира Бєглова, наразі чекає підтвердження. Окрім того на учасників зустрічі чекає кава, багато солоденького та сюрприз від SerYozno ImprovGroup. Участь у лекції безкоштовна, тому запрошуємо всіх бажаючих», – сказала Наталя Мад
Для участі потрібно обов’язково зареєструватись, телефонувавши за номером 067 773 40 78 або надіславши повідомлення на пошту [email protected].

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *