Днями у Львові відкриють новий автовокзал «Двірцевий»

|

У п’ятницю, 25 грудня, у Львові урочисто відкриють новозбудований автовокзал «Двірцевий». Він розташований на місці колишньої автостанції №8. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації роботодавців транспорту.

thumb_142232_news_m

Потужності автовокзалу розраховані на здійснення до 500 відправлень  автобусів щоденно. Разом із уже існуючими сучасними автовокзалами  «Львів» і «Північний» відіграватиме важливу роль у перевезенні та обслуговуванні пасажирів. При будівництві збережено старовинний архітектурний стиль площі Двірцевої, автовокзал гармонійно поєднується з будівлею головного залізничного вокзалу.

«Перед нами стояло важливе завдання – побудувати автовокзал найвищого європейського рівня, що надаватиме цілий спектр нових послуг, і за неповний рік нам це вдалося», – розповів засновник корпорації «DUMA», голова правління-президент Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Дума.

Завдяки комплексу послуг з використанням сучасних новітніх технологій «Двірцевий» має усі умови для комфортного і якісного обслуговування пасажирів. Львів’яни та гості міста зможуть  скористатися зручним залом очікування, оснащеним LCD-моніторами з трансляцією важливої он-лайн інформації, а також  безкоштовним доступом до мережі Інтернет за допомогою технології Wi-Fi. У приміщенні встановлена екологічно безпечна інвекторна система опалення, автовокзал обладнаний ефективною вентиляцією та новітньою системою пожежної безпеки. Також враховані потреби осіб з обмеженими фізичними можливостями та створена спеціальна служба для  надання їм послуг.

Окрім цього, усі бажаючі матимуть змогу придбати квитки безпосередньо в салоні автобуса, скориставшись новою послугою мобільної автобусної каси, розробленої за технічним завданням підприємства ТзОВ «Гал-Всесівіт».

Як зазначив Ігор Дума, розташування автовокзалу є стратегічно важливим не лише для міста, а й для країни в цілому. Адже пасажири, які щоденно прибувають на головний залізничний вокзал Львова з усієї України поїздами Харків-Львів, Дніпропетровськ-Львів, Запоріжжя-Львів, Одеса-Львів, Маріуполь-Львів та інш., а також з-за кордону, матимуть можливість комфортно скористатися послугами новозбудованого автовокзалу для доїзду як у курортні міста Львівщини, так і в інші області  Західної України, автобусами ж міжнародних маршрутів до Польщі, Чехії та Молдови.

Фото: lv.20minut.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *