ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині з гепатитом «А» госпіталізували четверо осіб: серед них діти

|

Чотирьох жителів селища міського типу Красне, що у Буському районі, госпіталізували з діагнозом “вірусний гепатит А”. Серед них двоє дітей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

7746062-ses-v-kieve-zafiksirovana-vspyshka-gepa

«18 грудня надійшло повідомлення від Головного управління Держсанепід служби у Львівській області про те, що у інфекційному відділенні Буської ЦРЛ на стаціонарному лікуванні перебуває 4 (чотири) особи, з них дві дитини, жителів смт. Красне Буського району з заключним діагнозом “вірусний гепатит А”, – йдеться у повідомленні.

Водночас у департаменті повідомили, що з 5 жовтня до 17 грудня в Буську ЦРЛ поступило 8 мешканців, з них чотири дитини смт. Красне Буського району з діагнозом  “вірусний гепатит А”.

«Проводиться комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху. Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надається необхідний об’єм медичної допомоги відповідно до клінічних протоколів. Протиепідемічні заходи  продовжуються, списки контактних осіб уточнюються», – зазначає прес-служба департаменту.

Фото: mignews.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *