ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці викрили підпільний міні-маслозавод

|

На території колишньої нафтобази у Жидачівському районі двоє зловмисників налагодили незаконне виробництво рідкого палива. Понад 4 тисячі кубометрів пічного палива та нафти вилучили з нелегального маслозаводу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

PM264image003

Так, на території колишньої нафтобази двоє осіб налагодили діяльність підпільного міні-маслозаводу. Раніше засуджені 56-річний та 28-річний чоловіки виробляли нафтопродукти для обігріву приміщень.

PM270image004

Продукт виготовлявся промисловим способом: за допомогою обладнання для перегонки паливо-мастильних матеріалів, із нафти-сирцю здійснювалося виробництво рідкого пічного палива. Готову продукцію чоловіки реалізовували фізичним та юридичним особам.

Під час проведення санкціонованого обшуку виявили: промислове обладнання для перегонки нафтопродуктів, понад 2 тисячі кубометрів готової продукції, майже 1,5 тисячі кубометрів нафти у металевих ємностях, понад 2  тонни мазуту у металевих бочках, а також стаціонарні ємності для накопичення нафтопродуктів. Вилучену готову продукцію направлено на експертизу.

PM217image002 (1)

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) ККУ. Зловмисникам загрожує до 8 років тюрми.

PM211image001

Наразі працівники поліції встановлюють джерело надходження нафти-сирцю, мережу збуту рідкого пічного палива, а також коло осіб, причетних до цієї злочинної схеми.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *