ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові відкриється Зимовий парк: безліч розваг, ярмарок та хаскі

|

Уже традиційно з 19 грудня адміністрація Парку культури організовує основну локацію зимових розваг та відпочинку для львів’ян та гостей міста. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

парк

Лише тут в одному місці можна буде покататися на санчатах, лижах, сноутюбах, насолодитися різними стравами та напоями на ярмарку, відвідати цікаві заходи у центральній частині міста на природі.

Свіже повітря, дерева в ілюмінаціях, еко-ялинка, зимові атракції – лише тут можна буде насолодитися природною зимовою атмосферою, не покидаючи міста. Окрім цього буде прокат санчат, продаж льодянок, працюватиме лижна школа, сноутюбінг траса, діятиме ярмарок, а діток кататимуть хаскі. Звичайно, такий проект залежить від наявності снігу, але організатори запевняють, що передбачили і цей нюанс.

Офіційне відкриття Зимового парку відбудеться 19 грудня, у День Святого Миколая. Попередньо зимове атракційне містечко діятиме до 19 січня, але можливе продовження. На території Зимового парку відбуватиметься святкування Нового року, Різдва, Дня святого Миколая, Дня Валентина, а щовихідних організатори обіцяють насичену святкову програму.

Про інші заходи, які пропонує відвідати Львів, читайте тут.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *