ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське «Динамо» впевнено лідирує у чемпіонаті України

|

Впевненою перемогою над харківським ХПІ ватерполісти львівського «Динамо» завершили свої виступи у другому турі чемпіонату України у Дніпродзержинську. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Динамо».

Водне поло

В останньому матчі туру львівська команда розгромила харківський ХПІ з рахунком 19:6. На другому турі у Дніпродзержинську галичани виконали поставлене президентом клубу Олександром Свіщовим завдання: «динамівці» перемогли в усіх п’яти матчах і впевнено закріпилися на першому місці в турнірній таблиці.

У Дніпродзержинську команда Ігоря Зінкевича почергово обіграла ВК «Маріуполь» – 13:4, головного суперника у боротьбі за золоті медалі харківський «Слобожанець» – 4:3, збірну Київщини – 12:0, одеську ОНМУ – 9:5 та харківський ХПІ – 19:6.

Наступний третій тур чемпіонату України відбудеться у лютому наступного року. В турнірній таблиці ватерполісти «Динамо» набрали стовідсотковий результат – 30 очок. На другому місці харківський «Слобожанець» (24 очки), а на третьому – одеська ОНМА – 18 очок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *