ОСТАННІ НОВИНИ

У Яворові незаконно продавали сильнодіючі ліки

|

Працівники Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції викрили факти незаконного збуту, а також порушення правил зберігання, відпуску та обліку сильнодіючих лікарських засобів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

сильнодіючі ліки

Під час санкціонованого обшуку у одній з аптек  у місті Яворів, Львівської області, правоохоронці виявили та вилучили 1297 таблеток сильнодіючого медичного препарату та 69 флаконів сильнодіючих крапель, які приватний підприємець, в порушення правил обліку, зберігала у приміщенні аптеки та здійснювала їх незаконний відпуск без рецептів.

сильнодіючі ліки1

Правоохоронці встановили два факти реалізації медичних препаратів з порушенням правил відпуску, обліку та зберігання сильнодіючих медичних препаратів.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1,2 ст.321(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Проводяться слідчі дії.

сильнодіючі ліки2

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *