ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські депутати «капризують» і вимагають відставки уряду Яценюка

|

Сьогодні, 17 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати за ініціативи «свободівців» виступили за відставку уряду Яценюка. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу з місця події.

Яценюк

За словами «свободівця» Андріяна Гутника, Уряд та прем’єр-міністр Арсеній Яценюк не виправдовують сподівань, які на них поклали.

З «Свободою» повністю погодилася партія «УКРОП»,.

«УРОП повністю погоджується з заявою «Свободи», бо уряд, який мав велику довіру рік тому, не зробив ті реформи, які обіцяв» – заявив голова фракції Ігор Толішевський.

Усі інші депутати у міській раді вирішили заяву про відставку уряду доповнити власними вимогами, втім відставку уряду також підтримали.

Водночас під час обговорень такої заяви у стінах Ратуші виникли конфлікти між мером Андрієм Садовий та «Свободою», яка виступила проти будь-яких правок.

«Нашу заяву про відставку уряду не ставлять на голосування. Депутати проголосували за заяву з невідомими нам правками,  а заяву «Свободи» на голосування не винесли», – каже Андріян Гутник.

В кінці кінців заяву депутати таки проголосували за основу: після проходження усіх необхідних процедур її мають відправити у Київ.

Нагадаємо, що депутати Львівської обласної ради на останній сесії також вимагала відставки уряду Яценюка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *