ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийчан просять допомогти у розшуку грабіжника

|

До Стрийського відділу поліції увечері 14 грудня звернулася місцева мешканка із заявою про те, що на вулиці Степана Бандери її пограбував невідомий чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Стрийського відділу поліції.

розшук

Зловмисник вирвав із рук жінки сумку, в якій крім грошей знаходилися й документи – національний та закордонний паспорти. Поліцейські наразі проводять необхідні слідчі дії для встановлення особи грабіжника та його затримання.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину. Санкція статті КК України передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Правоохоронці просять зголоситись усіх, хто володіє інформацією, яка б могла допомогти слідству, та телефонувати до чергової частини Стрийського відділу поліції за номерами «102» або (245)-5-23-54.

«Щоб уберегти людей від таких злочинних дій, ми звертаюся до мешканців міста з проханням бути обережними в темну пору доби, по можливості уникати неосвітлених вулиць. У випадку якоїсь небезпеки слід негайно телефонуйте за номером «102». Як правило, зловмисники викидають викрадені сумки та документи, забравши звідти цінні речі та гроші. Тож якщо хтось натрапить на таку знахідку, просимо повідомити про це поліцію», – повідомив начальник Стрийського відділу поліції Іван Малиш.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *