ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські ватерполісти вдруге обіграли головного конкурента

|

Ватерполісти зі Львова обіграли харківський «Слобожанець», який є головним суперником львів’ян у боротьбі за золоті медалі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Динамо».

dynamo

Ватерполісти львівського «Динамо» вдруге у новому сезоні обіграли головного суперника у боротьбі за золоті медалі харківський «Слобожанець». Для команди Ігоря Зінкевича перемога над харків’янами виявилася не тільки складною, а ще й вольовою.

Після перших двох періодів галичани програвали з рахунком 0:2, але знайшли у собі сили переламати хід поєдинку. Вирішальним у матчі став четвертий період поєдинку, у якому «динамівці» перемогли суперника з рахунком 3:1 і святкували перемогу із загальним рахунком 4:3. Нагадаємо, учора «динамівці» перемогли ВК «Маріуполь» з рахунком 13:4.

На другому турі у Дніпродзержинську «Динамо» зіграє ще три поєдинки: зі збірною Київщини, одеською ОНМОЮ та харківським ХПІ. Тур у Дніпродзержинську завершиться у четвер, 17 грудня.

У турнірній таблиці чемпіонату України «динамівці» впевнено лідирують – 21 очко зі стількох можливих. Головний конкурент у боротьбі за медалі харківський «Слобожанець» відстає від «Динамо» уже на шість очок.

Фото: прес-служба «Динамо»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *