ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують у перший в місті АНТИкінотеатр

|

 У Львові 23 грудня відчинить свої двері для гостей унікальне місце відпочинку – АНТИкінотеатр «Rockfellow» (вулиця Генерала Чупринки, 5). Тепер кожен бажаючий зможе зняти у Львові кінотеатр «під ключ» та самостійно обрати фільми до перегляду та час сеансу. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

f624083f-81c9-46fd-aece-f076f36fae18

Альтернативний всім діючим, формат закладу був розроблений та запатентований українцями та немає аналогів у світі.

На питання, чому заклад називається «АНТИкінотеатр», директор «Rockfellow» у Львові Ірина Геревич відповіла: «Всю ідеологію АНТИкінотеатру можна описати всього в одній фразі – в нас можна поставити фільм на паузу! В АНТИкінотеатрі не потрібно пристосовуватись до сеансів. Та й кіно, насправді, дивитися не обов’язково. Є безліч інших розваг 24 години на добу!».

Так, заклад пропонує шість залів з індивідуальним дизайном на тему культових фільмів: «Гетсбі», «Рожева пантера», «Еверест», «Джейсон», «Star wars», «Дикий захід», кожен з яких призначений від 2-х до 18-ти осіб.

За словами засновників, формат АНТИкінотеатру – це не тільки перегляд фільмів та цілий кінозал у власному розпорядженні, а також: відеоігри на Xbox 360 і Kinect для гри без допомоги джойстиків, вечірки і LIVE-трансляції спортивних подій, улюблені фільми в HD якості на пятиметровому екрані, кінопобачення тільки для двох, караоке, а також повний каталог фільмів і більше 100 ігор на будь-який смак!

«АНТИкінотеатр – це особливе місце, де кожен створює власну атмосферу, тут можна влаштувати відпочинок на свій смак. І навіть принести свою іжу та напої, якщо є таке бажання. Спершу він задумувався як особливе місце для «своїх», де відпочинок не обмежувався годинами роботи закладу та певними рамками, а пізніше бажаючих приєднатись виявилось стільки, що ми запатентували ідею та розширилися до всеукраїнської мережі. А вже зараз нашою франшизою цікавляться в різних країнах Європи», – зазначила засновниця першого в Україні АНТИкінотеатру «Rockfellow» Анастасія Калина.

Отож, 23 грудня о 19.00 АНТИкінотеатр «Rockfellow» запрошує усіх бажаючих ознайомитись з новоформатним закладом та всіма його можливостями безкоштовно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *