ОСТАННІ НОВИНИ

Старшого дільничного інспектора поліції впіймали на хабарі

|

Військова прокуратура спільно з СБУ задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди старшим дільничним інспектором Національної поліції в Закарпатті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України.

хабар

Військовою прокуратурою Ужгородського гарнізону Західного регіону України спільно із співробітниками відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління Служби безпеки України в Закарпатській області, в рамках контролю за вчиненням злочину задокументовано факт вимагання та одержання старшим дільничним інспектором Тячівського районного відділення поліції капітаном поліції неправомірної вигоди в розмірі 7400 гривень від раніше судимого громадянина за нестворення останньому перешкод у виїзді за кордон.

Отримані грошові кошти виявлені та вилучені у повному обсязі під час проведення особистого обшуку капітана поліції. На теперішній час йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 с. 368 КК України, а суд обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб з визначенням застави у розмірі 110 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться невідкладні слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *