ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини просять допомогти із подарунками сиротам до Миколая

|

Молодь Львівщини закликає усіх небайдужих долучитись до благодійної акції “Подаруй дитині свято”. До Дня Святого Миколая кожен може здійснити дитячі побажання та допомогти їм повірити у добро та казку, зібравши подарунки та найнеобхідніше. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

file_5666d3c05cff6

Як наголошують організатори, цьогоріч листи Миколаю написали вихованці дитячого будинку “Добре серце” (с. Новий Милятин Буського району), діти без батьківської опіки, із малозабезпечених та багатодітних сімей, а також діти бійців АТО.

Умови акції незмінні – будь-хто може стати помічником Святого Миколая, вибравши дитячий лист та виконавши дитячі побажання. Також до 16 грудня можна приносити канцтовари, розвиваючі ігри, книжки, солодкі подарунки за адресою: вул. І. Франка, 15 (Кафе “Гарбуз”) та вул. Липинського, 54 (Львівський обласний молодіжний центр).

Акція відбувається за підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, управління молоді, сім’ї та спорту міської ради, ГО “Львівський Молодіжний Клуб”, ГО “Текстура”, ГО “Молодь За Зміни” та Благодійного фонду “Гуманітарні ініціативи”.

Детальніше про акцію за посиланням: https://www.facebook.com/PodarujDitiniSvato, або за номером тел. 067 58 33 006 – Мар’яна Павловська (координатор акції).

Фото: map.cn.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *