ОСТАННІ НОВИНИ

Грандіозне свято для вагітних у Львові: пузик-арт, цікаві майстер-класи та лекції

|

У Львові 19-20 грудня проходитиме соціальний проект «Свято Вагітності-2015». Про це повідомили організатори заходу на своїй сторінці у Facebook.

12360150_958937297504806_5971065022162181038_n

«Кожне нове життя починається всередині жінки, підтримується та захищається нею і, беззаперечно, є її частиною.Відомо, все що відбувається з мамою в період вагітності певним чином переживається малюком в її лоні та відображається на його розвитку, здоров’ї і нервовій системі. Тому, ми стараємося вберегти новоспечених матусь від негараздів і оточити їх увагою та ласкою.З цих міркувань з’явилася ідея влаштувати незабутнє свято для жінок, що виношують в собі нові життя», – зазначають у родинному центрі «Мацьопа»

Як наголошують організатори, свято має за мету подарувати вагітним можливість гарно відпочити в колі однодумців; отримати потрібні знання та навички, які знадобляться їм під час вагітності, пологів та догляду за малюками, а також розуміння того, що вагітність – це особливий стан, який поважається і підтримується у суспільстві; відчути себе бажаними, коханими, потрібними і вродливими.

У програмі свята передбачено:

-лекції, семінари, майстер-класи на теми вагітності та пологів
-розмови щодо здорового розвитку та збалансованого виховання
-консультації від педіатра, лактолога, спеціаліста з використання слінгу
-інструктаж з раннього плавання та загартовування
-перегляд навчальних фільмів
-творчі майстерні для майбутніх мам
-фотостудія та пузик-арт

Окрім цього варто додати, що майбутнім матусям розмальовуватимуть животики у новорічному стилі. Малювати їх буде художник Олена Мамай. Також буде ще один цікавий захід – виготовлення ялинкових прикрас з фетру.

Фото: соцмережі

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *