ОСТАННІ НОВИНИ

Роман Баховський: «Мене бісить, що сьогоднішні події під МВС порівнюються з Майданом»

|

Заступник начальника управління кадрового забезпечення Національної поліції Львівщини про пікети не атестованих поліцейських:

баховський

«Мене бісить, що сьогоднішні події під МВС порівнюються з Майданом. Звучить, що це особиста образа, не виключено що зрежисована, чийсь там Майдан.

Не зважаючи на загрозу атаки (у коментарях) зі сторони вже сьогодні ображених і тих хто розуміє, що завтра він буде ображеним міліціонером… винесу декілька важливих особистих думок, які на мою думку мають дійти до усіх обурених… І сподіваюсь знайдуть розуміння у Львівських, Хмельницьких та й міліціонерів інших областей….

В тему, зроблю акцент, що два роки тому, звертався до працівників ОВС закликаючи взятись за голову і повстати проти системи тоді бажаючих активно діяти було не багато, хоча всі підтримували, ніхто не сумнівається!

Перше (про атестацію):
Усіх цікавить “хто суддя)” і як так можуть вирішувати “люди з вулиці))” а не кваліфіковані спеціалісти)))…
Для того щоб оцінювати людські якості і загальні компетенції не потрібно 10-ти річного стажу в слідстві чи в розшуку. Тим більше, що інтерв’ю заздалегідь структуровані! КРАПКА!) (деталі шукайте в гуглі: “структуроване інтерв’ю”, ” рекрутинг”… Не здивуюсь якщо 80% й досі цього не гугнили, але це про інше.)

Друге (позвільняли жінок в декреті):
Щодо декретників, усі були звільнені згідно Закону. Деякі мамочки вирішили, що можна ігнорувати вимоги перехідних положень ЗУ і їх “переведуть” автоматично… ну тут вже сорі, не треба свою безвідповідальність перекладати на відповідальність іншого! Потрібно було виявити бажання, вийти на півдня для того щоб провести усі юридичні процедури і вже сьомого листопада люди повиходили в декрети знову. Про це говорилось і попереджалось безліч разів міністром, заступниками і на всіх рівнях!

Третє (вкотре, що таке Національні інтереси):
Національні інтереси – реформа пострадянської державної системи – це національний інтерес! Навіть якщо вона робиться через “ламання хребта” і декілька хороших людей від неї постраждають!
P.S. Шановні поважаючі себе правоохоронці – фільтруйте інформаційний простір і не будьте маріонетками, Вам не личить…
Вкиди про “на коліна” і інші бруталіті – це абсурд!».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *