ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині оголосили найкращих спортсменів комплексних змагань

|

Управління молоді та спорту Львівської ОДА оголосило переможців обласних комплексних змагань 2015 року. Цьогоріч їх проводили за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини, VІІІ обласних ігор ветеранів спорту та змагань серед людей з інвалідністю та присвятили Року Андрея та Климентія Шептицьких. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

6327_1

У фінальних змаганнях упродовж 2015 року позмагалися понад тисяча учасників – членів збірних команд усіх районів області та міст обласного значення. Зазначимо, що вперше до загальнообласного заліку включили спортсменів з інвалідністю. Переможців визначали у 13 видах спорту: баскетболі, бадмінтоні, волейболі, стрітболі, пляжному волейболі, настільному тенісі, шахах, шашках, плаванні, армспорті, легкоатлетичному кросі, гирьовому спорті, спортивному туризмі, а також змаганнях із допризовної підготовки молоді та фестивалі “Тато, мама і я – спортивна сім’я”.

Учасників розподілили за трьома категоріями:

– “Дорослі”: 18 років і старші;

– “Ветерани”: 40 років і старші (за винятком змагань серед спортивних сімей та допризовної молоді);

– “Спортсмени з інвалідністю” (з вадами зору, слуху і ураженням опорно-рухового апарату, вік учасників змагань серед людей з інвалідністю – до 50 років, без вікових обмежень –учасники змагань з шахів, шашок, бомбаскету).

У загальнокомандному заліку за програмою ХХІV спортивних Ігор Львівщини серед збірних команд районів області найкращими стали спортсмени Сокальського району, а серед  збірних команд міст обласного значення – м. Червоноград.

Найкращими ветеранами виявилися також учасники Сокальського району разом із м. Новий Розділ.

Серед осіб з особливими потребами не було рівних представникам Жовківського району та м. Львова.

Загалом найкращі показники у загальнокомандному заліку продемонстрували представники Сокальського, Пустомитівського, Жовківського, Миколаївського, Самбірського, Стрийського, Жидачівського, Буського районів та міст Червоноград, Новий Розділ, Самбір, Стрий, Дрогобич.

Фото: volynnews.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *