ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО поранили двох українських воїнів

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

im578x383-ukraine-checkpoint-soldiers_REUTERS

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрія Лисенка, вчора на Луганському напрямку було абсолютно спокійно. Відносно спокійно було і на Світлодарській дузі: вчора тут зафіксували лише кілька провокацій НЗФ.

«Натомість в околицях Горлівки – Зайцевому, Майорську та Новгородському режим тиші порушувався протягом цілого дня. При цьому було зафіксовано 1 обстріл з 82-мм міномета та роботу ворожого снайпера», – зазначив Лисенко.

І додав, що на західних околицях Донецька епіцентром бойових дій вчора була Красногорівка. «Вчора там відбулася серія обстрілів з 82-мм міномета (в ході цього було випущено не менше 30 мін). Також ворожі провокації зафіксовано по всій лінії фронту від Авдіївки до Мар’їнки», – пояснив Лисенко.

Водночас він зазначив, що противник порушив режим тиші і поблизу села Широкине. «Вчора ще до світанку окупанти здійснили серію пострілів з гранатометів», – зазначив Лисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *