ОСТАННІ НОВИНИ

Від скандального пікету біля ЛОДА «відхрестилась» ще одна волонтерська організація

|

ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих» заявила, що не брала участі у пікеті. Текст заяви активісти опублікували на своїй сторінці у Facebook.

piket LODA

Активісти заявили, що вони не підтримують пікет, на якому не було жодного офіційного представника організації. Також вони зазначили, що до Центру допомоги учасникам АТО при Львівській ОДА мають увійти не лише волонтери, а й самі бійці.

«Ми вважаємо, що до складу Центру мають увійти не лише волонтери але й безпосередньо самі, наголошуємо, сам бійці АТО. Приймати рішення також мають виключно ці люди. Визначити особу, яка буде керівником Центру, або залишити нинішнього керівника Богдана Дідича, мають лише волонтери та безпосередньо люди, які були в АТО, зі складу Центру. Визначити осіб, які працюватимуть у Центрі, повинні на публічних зборах», – написали вони.

Також вони зазначили, що вкрай небажано, аби до Центру увійшли ті, хто не був в АТО.

«Саме волонтери були і є рушійною силою в допомозі бійцям АТО. І лише вони мають моральне право представляти разом з учасниками АТО їхні інтереси у Центрі. Громадські організації також чимало зробили для вояків АТО. Ми поважаємо плідну роботу інших активістів. Але ми проти того, аби в Центр входили будь-які громадські організації та особи, які не були в АТО», – зазначили активісти.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *