ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова грабіжник напав на чоловіка

|

У Львові на вулиці Ужгородській зловмисник пограбував перехожого та не встиг далеко утекти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

вкрав

Близько опівночі 9 грудня до Галицького відділу поліції звернувся 25-річний львів’янин. Він розповів, що менш ніж годину тому на вулиці Ужгородській його пограбували.

За словами чоловіка, на нього напали невідомі і, застосувавши силу, відібрали гроші в сумі майже 1000 гривень, мобільний телефон «Нокіа1110», спортивну куртку та особисті документи.

Правоохоронці невдовзі затримали одного зі зловмисників, теж львів’янина та ровесника потерпілого, і доставили його до відділку. Заперечувати свою причетність до пограбування правопорушникові було проблематично, оскільки у нього виявили та вилучили речові докази.

Наразі ведуться слідчі дії щодо виявлення спільників зловмисника та встановлення обставин події. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання к вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *