ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде «Форум батьків»

|

У суботу, 12 грудня, управління молоді, сім’ї та спорту, в рамках виставки-ярмарку «Дитячий світ», яка відбувається у виставковому центрі на вулиці Щирецькій, 36, проводить «Форум батьків», на якому батьки дізнаються про нові можливості для своїх дітей та обговорять наявні проблеми сімей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Форум батьків»

Також під час Форуму відбудеться майстер-клас від дитячого психотерапевта, спеціаліста з раннього розвитку дитини Оксани Гривул «Я хочу і можу: рамки маленької дитини як нові можливості для свободи та досягнення цілей». У програмі тренінгу – корисні поради, обговорення найвразливіших ситуацій спілкування з малюками, практичні вправи та емоційна атмосфера.

Програма:

Форум батьків – виставка – ярмарок «Дитячий світ»

11.00- 11.30- реєстрація, розташування

11.30- 12.00 – презентація від управління про напрямки роботи

( діапроектор, комп’ютер)

12.00- 13.00 – фокус- група «Як створити місто дружнє до дітей та сімей» – робота над проблемами у визначених напрямках.

13.00 – 13.30 – перерва

13.30- 15.00 –  психологічний майстер-клас дитячого психотерапевта, спеціаліста з раннього розвитку дитини Оксани Гривул «Я хочу і можу: рамки маленької дитини як нові можливості для свободи та досягнення цілей».

Для участі у Форумі необхідно зареєструватися за посиланням

Фото: naiu.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *