ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальний забудовник у Львові сплатить міській раді майже два мільйони

|

Львівська прокуратура змусила  забудовника сплатити пайовий внесок міській раді. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

лисинецька

Замовники будівництва багатоповерхового житлового будинку на вул. Лисеницькій у Львові, згідно з договором із Львівською міською радою зобов’язувались сплатити 1,2 млн грн пайового внеску ще у 2014 році. У зв’язку з тим, що кошти до бюджету не надійшли, це стало підставою для прокурорського втручання.

Судом задоволено позовні вимоги прокуратури Франківського району м.Львова та постановлено стягнути з підприємців зазначену суму заборгованості. Також позицію прокуратури підтримав Апеляційний суд Львівської області.

Таким чином, на виконання рішення суду підприємці сплатили пайовий внесок, а також штрафні санкції, поповнивши міський бюджет загалом на 1,8 млн грн.

Нагадаємо, що новобудова на вулиці Лисеницькій з’явилася без погоджень з жителями цієї вулиці. Мешканці збиралися під міською радою, аби забудову знесли, оскільки вона може нанести шкоду прилеглим будинкам. На сесії міської ради ще у вересні мер міста Андрі Садовий пообіцяв проінспектувати цю справу, але на тому все і завершилося.

Фото: Захід.Нет

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *