ОСТАННІ НОВИНИ

Шахтарів-мітингувальників підгодовують обіцянками у Львові

|

У Львівській ОДА пообіцяли шахтарям-мітингувальникам представити програму розвитку та інвестування вугільної сфери. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

шахтарі

Цей документ міститиме економічні та фінансові розрахунки для збільшення обсягів видобутку й переоснащення шахт області.

Про це повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський на зустрічі із шахтарями, які у четвер, 10 грудня, пікетували Львівську ОДА. Гірники вимагали підняття та вчасної виплати заробітної плати, а також виділення коштів на фінансування галузі.

«Ми готуємо бізнес-план на отримання інвестицій з усіх можливих джерел. Його в подальшому подамо на розгляд профільної комісії при Кабміні. І до кінця місяця ми плануємо завершити цей проект з відповідними фінансовими і економічними розрахунками», – пообіцяв він.

Також Львівська ОДА підготувала відповідні пропозиції щодо додаткового фінансування з держбюджету на 2016 рік. Зокрема, щодо необхідності державної підтримки вугільної галузі – 480 млн грн та технічного переоснащення – 436 млн грн. Таку ініціативу підтримали народні депутати та Бюджетний комітет Верховної Ради України.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 грудня, у Львові біля пам’ятника Шевченкові мітингують шахтарі.

Фото: ЛОДА

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *