ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських поліцейських незабаром переатестують

|

У Львові незабаром переатестують поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП.

поліція

За словами голови Нацполіції Хатії Деканоідзе, з моменту створення Національної поліції зроблено дуже багато, аби її система  стала прозорою та доступною для всіх. Першим кроком у боротьбі з корупцією стала заміна ДАІ на нову патрульну поліцію.

“Ті хлопці, які зараз несуть службу, патрулюючи вулиці міста, і є обличчям нової України”, – відзначила Хатія Деканоідзе, додавши, що прозорість і відкритість процесу відбору до поліції дозволить запобігти багатьом корупційним проявам.

Глава Нацполіції зазначила, що в грудні 2015 року патрульна поліція працюватиме ще у п’ятьох містах України, а з нового року – ще у 19 населених пунктах. До червня 2016 року патрульна поліція діятиме у 29 містах України.

“Національна поліція має бути не каральним, а сервісним органом. Найголовнішим критерієм роботи має стати довіра населення. Саме за цих умов система зможе змінитись”, – підкреслила глава Нацполіції.

Також Хатія Деканоідзе нагадала, що наразі триває переатестація співробітників поліції Києва та Київської області. Наступними регіонами стануть Львів та Хмельницький.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *