ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни обіцяють одіозній Монтян «теплий» прийом

|

Координатор ГО «Економічний бойкот ний рух» Олег Радик анонсував приїзд до Львова одіозного адвоката Тетяни Монтян, а також можливу акцію протесту в з’язку з її візитом. Про це він повідомив у коментарі Львівському порталу.

6

За його словами, до Львова скандальна антиукраїнська адвокат Тетяна Монтян має прибути 12 грудня. У готелі «NOTA BENE» (вулиця Поліщука 78А) відбудеться семінар за її участі. Час проведення – з 11.00 до 17.15.

Як пояснив Олег Радик, про це йому стало відомо від працівників готельного бізнесу.

«Її приїзд сюди є провокацією. Вона є адвокатом Коцаби, не раз висловлювалася проти Майдану, демонструвала своє бачення України як «хунти», мала зустрічі у «ДНР»… Тобто, такій не місце у Львові», – обурився він.

«Не уявляю, що за таке неподобство хтось хоче платити 760 гривень? (вартість семінару -ред.) Тому нас дуже цікавить, хто саме туди прийде. Подивимося, хто поділяє ідеї Тетяни Монтян…», – наголосив активіст.

Водночас Олег Радик додав, що її прибуття до Львова швидше за все зустрінуть бойкотами: «Мабуть, «Економічний бойкотний рух» проведе якусь акцію протесту…Або ж просто облиємо чимось цю каракатицю».

Також він висловив сподівання, що до акції «Бойкотного руху» також підключаться воїни АТО.

Коментарі

  1. Хто такий Радик, щоби визначати кому приїздити до Львова а кому -ні? Якщо людина має інший погляд на події в країні ніж п. Радик і офіційна пропаганда по олігархічним телеканалам, ніхто не в праві забороняти їй висловлювати свою думку- саме це є однією з європейських цінностей. Нетерпимість до іншої точки зору – спадщина тоталітаризму і шлях до диктатури, що ми вже проходили в СРСР. І де є критерії одіозності? Якщо Монтян порушила закон – доведіть це законним шляхом в суді, якщо ні – не бризкайте слиною і не безчинствуйте, а спробуйте довести її неправоту своїми аргументами в дискусії і подивимся скільки людей захочуть слухати вас за 760грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *