ОСТАННІ НОВИНИ

Зірки лондонського «Арсеналу» та київського «Динамо» зіграють у Львові

|

Весною, 22 травня, на стадіоні «Арена-Львів» на полі зустрінуться зірки українського та європейського футболу, з котрими грав легендарний  Олег Лужний. Як зазначив сам Лужний, такої масштабної футбольної події у Львові ще не було, передає кореспондент Львівського порталу.

Luzhnij

Міжнародне спортивне товариство Данила Галицького (МСТДК) організовує матч, у якому зустрінуться українські та європейські футбольні зірки, котрі грали з Олегом Лужним на різних етапах його кар’єри. Матч планується провести як бенефіс-гру, котра стане початком активної діяльності МСТДК. Як розповів Голова товариства Ростислав Штинь, українські таланти не мають належної підтримки з боку держави.

«Ми хочемо підтримати юних українських спортсменів. Ми маємо багато талантів, проте не всі реалізовують свій потенціал на міжнародних змаганнях. Наше товариство хоче допомогти юним талантам, і матч, який ми організовуємо, сам говорить про серйозність наших намірів», – розповів він.

Олег Лужний також розповів про проблеми у дитячому спорті, зокрема про депутатів, котрі хочуть нажитися, не докладаючи жодних зусиль.

«Я хочу створити у Львові свою футбольну академію, де навчалися б діти із Західної України. Все має робитися повністю за мої кошти. Перед цим депутати міської ради вимагали хабар, аби я за власні кошти створив футбольну академію. Це абсурд. Я говорив з Андрієм Садовим,  і він пообіцяв, що ситуація зміниться. Проте чи відповідатимуть його слова дійсності, ми побачимо в майбутньому», – зазначив Лужний.

Імена футболістів, які приїдуть до Львова, буде оголошено пізніше.

«Приїдуть ті, хто ще має сили доїхати до Львова», – віджартувався Лужний.

Фото: football24.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *