ОСТАННІ НОВИНИ

Юні шахісти зі Львова взяли всі медалі шахового «Меморіалу Василишина»

|

У вівторок, 8 грудня, у Львові завершився ХІІ відкритий шаховий фестиваль “Меморіал Михайла Василишина”, який цьогоріч зібрав 30 провідних шахістів з України, Туреччини, Польщі, Індії та Росії. У програмі фестивалю відбулося три колових турніри, переможцями яких виявились українці. А у змаганнях серед юнаків усі призові місця посіли винятково шахісти зі Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

a4b7e9c9e75ba57cd8a8728869c45cc8_1

Зокрема, серед чоловіків у турнірі з можливістю виконання нормативу міжнародного гросмейстера призерами стали: Островський Андрій – І місце (Дніпропетровськ), Дастан Мухамед-Батухан – ІІ місце (Туреччина) та

Захарцов В’ячеслав – ІІІ місце (Росія). А у турнірі з виконання нормативу міжнародного майстра перше місце посів Скляров Віктор (Київ), друге та третє п’єдестали розділили шахісти із Туреччини Сойсал Серкан та Юртсевен Меліх. Серед юнаків призові медалі зібрали: І місце – Дмитрів Роман (Львів), ІІ місце – Сеньків Михайло (Львів) та ІІІ місце – Федак Ігор (Львів).

Нагадаємо, що серед учасників “Меморіалу Михайла Василишина” було 4 міжнародних гросмейстера, 7 міжнародних майстрів, 6 майстрів ФІДЕ та 3 кандидатів у майстри спорту з шахів. Організаторами турніру виступили управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівська обласна федерація шахів.

Довідка

Цей відкритий шаховий фестиваль з 2003 року відбувається у пам’ять про багаторічного керівника львівського спорту, одного з очільників відділення Національного Олімпійського комітету України Львівської області Михайла Павловича Василишина. Він був майстром спорту з вільної боротьби, але надзвичайно любив шахи та присвячував їм свій вільний час. Львівським шахістам Михайло Павлович завжди віддавав багато уваги і підтримки.

Фото: gazeta.lviv.ua

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *