ОСТАННІ НОВИНИ

Малюків зі Львівщини запрошують на конкурс «Диво-дитина»

|

Триває відбір претендентів на Всеукраїнську дитячу премію “Диво – дитина-2016” в межах якої щороку відзначають найобдарованіших дітей України віком від 4 до 13 років. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

preview-650x390-650-1438694627

Основною метою заходу є пошук, відбір, нагородження та відзначення найталановитіших дітей України у номінаціях: найрозумніша дитина;  найспортивніша дитина;  найбільш творча дитина; найдивовижніша дитина; найгероїчніша дитина.

Премія вручається за висновками експертів дітям, які мають досягнення у науці, спорті, мистецтві, розумові або фізичні здібності, дітям-рятівникам. Прийом анкет учасників триває до 15 березня 2016 року. Детальна інформація про Всеукраїнську премію “Диво-дитина” та умови участі – на офіційному сайті конкурсу.

Довідка

Всеукраїнську дитячу премію “Диво – дитина-2016”  започатковано у 2009 році. Проведення Премії підтримано Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством соціальної політики України, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, Державним комітетом телебачення і радіомовлення України.

Фото: adme.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *