Кошулинський пояснив вчорашню сутичку в обласній раді

|

Інцидент з активістами, що учора. 8 грудня, увірвались у сесійну залу Львівської обласної ради, – вичерпано. Про це у коментарі Львівському порталу заявив безпосередній учасник ситуації «свободівець» Руслан Кошулинський, якого у ЗМІ вже назвали «забійником першої битви в обласній раді».

лор

«Бійки ніякої  не було. Якби вона була, то були би якісь подання в поліцію», – пояснив депутат.

За його словами. У сесійну залу увірвались активіст, яких підбурили проти «Свободи».

«На превеликий жаль, хтось собі дозволив неправильно проінформувати , а, може, і свідомо звинуватити в чомусь «Свободу»: буцім-то хтось щось сказав, що десь в інтернеті «Свобода» сказала, що ця (Спілки соціального захисту прав АТО і сімей загиблих – ред.) організація є рейкова. Нас здивувало, що людей фактично завів радник голови обласної ради і під час пленарного засідання він вказував на «Свободу», мовляв, то та сама «Свобода», яка це вчинила. На зауваження він не реагував», – розповів свою версію ситуації Руслан Кошулиньский.

Як заявив депутат, «свободівці» поспілкувались з активістами та усе з’ясували.

 

«Ми провели з активістами бесіду і вони потім виступали на сесії і з трибуни жодних претензій до «Свободи» не висували. У них були претензії до влади, яка не дає їм тих заслужених пільг, які вони мали би отримати. Коли ми спиталися: де ви це бачили, хто вам це сказав, то нам відповіли, що «десь там, хтось біля міської ради таке сказав»», – додав Р. Кошулинський.

Нагадаємо, що учора під час засідання до обласної ради увірвались активісти Спілки соціального зхисту прав АТО та сімей загиблих з вимогою пояснень від «Свободи».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *