ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора в зоні АТО травмовано чотирьох українських військових

|

Порівняно з 6 грудня, минула доба позначилася зменшенням кількості випадків застосування важкого озброєння з боку НЗФ. Водночас розширилася географія бойових дій – вчора на лінії розмежування спокійних ділянок не було. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа 08-12

Луганський напрямок

Противник порушив режим тиші у Станично-Луганському районі та західніше – поблизу Жовтого та Трьохізбенки. Вогонь вівся з протилежного боку Сіверського Донця. Важке озброєння бойовики не застосовували.

Донецький напрямок

На Світлодарській дузі зафіксовано 4 провокації окупантів. Це сталося біля селища Луганське, де ворог стріляв з гранатометів та кулеметів. На околицях Горлівки бойовики порушували режим тиші по всьому периметру агломерації. Зокрема, у Зайцевому відбулося бойове зіткнення сил АТО з ворожою ДРГ, у Майорську та Ленінському – мінометні обстріли, у Новгородському працювали ворожі снайпери.

На західних околицях Донецька – без змін.

Вчора найбільш неспокійні місцями були Піски, Красногорівка та Мар’їнка. На цій ділянці фронту окупанти, як і раніше, застосовують 82-мм міномети, БМП та снайперів. Бойові дії ведуться здебільшого у другій половині дня.

Маріупольський напрямок

Противник здійснив 2 неприцільних обстріли наших позицій поблизу Старогнатівки та Широкиного.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Також ще 2 військовослужбовців через необережність травмувалися внаслідок підриву вибухових пристроїв.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *