ОСТАННІ НОВИНИ

Скандал з Центром допомоги учасникам АТО "розгребуть" у п’ятницю

|

Учасникам ранкового мітингу  під стінами Львівської ОДА губернатор Олег Синютка пообіцяв розглянути їхні вимоги адміністрацією у п’ятницю, 11 грудня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

ато

Як відомо, сьогодні о 8 ранку представники низки громадських організацій та представники декількох батальйонів – бійці АТО-, вимагали переобрання керівника Координаційного центру допомоги учасникам АТО волонтера «Допоможи Фронту» Богдана Дідича.

“Не розумію причину такого ажіотажу навколо посади керівника цього Центру. Наголошу лиш, що на його роботу не виділено жодних коштів з бюджету. Тим більше ніяких питань щодо виділення чи надання земельних ділянок і тому подібних Координаційний центр не вирішуватиме”, – заявив здивований Олег Синютка.

Водночас у Координаційному центрі ранішню акцію називають відвертою провокацією, адже про жодні незадоволення від учасників мітингу у структурі раніше не чули. Про провокативний характер акції повідомляє і співачка-волонтерка Софія Федина.

Олег Синютка також висловив сподівання, що цієї п’ятниці на зустрічі вдасться остаточно вирішити проблемні питання, пов’язані з роботою Центру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *