ОСТАННІ НОВИНИ

Родичі бійців АТО вимагають від «Свободи» спростувань. Кошулинський – в шоці

|

Активісти ГО «Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих»вимагають від «Свободи» спростування інформації про «фейковий» пікет воїнів та родичі воїнів АТО.

ЛОР

За словами активістів, вранці родини атошників прийшли під ЛОДА з’ясувати, як проходить реабілітація воїнів, чи будуть спеціальні гранти їм, з’ясовували питання щодо «Рембуду» та житла.

«Коли ми повернулися додому, побачили, що інтернетом шириться інформація, що цей пікет фейковий», – заявила активістка Леся Томашвілі.

ато

За її словами, таку інформацію поширили «свободівці». Відтак обурені рідні бійців АТО вимагають спростування від «Свободи».

Водночас Руслан Кошулинський відреагував на закиди до «Свободи».

«Помічник голови облради привів сюди людей, яким сказав, що Олег Панькевич винний у якихось діях проти сімей загиблих АТО. Їх привели до Панькевича, йому почали хамити. Це взагалі виходить за будь-які рамки, думаю, це була свідома акція влади, щоб зірвати сесію».

До слова, коли  почалася ця сутичка, голова облради Олександр Ганущин заявив, що сесія закрита. Та, як повідомляє кореспондент Львівського порталу, наразі сесію відновили.

Нагадаємо, що сьогодні, 8 грудня, сесію Львівської обласної ради «обірвали» обурені родичі загиблих воїнів АТО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *