ОСТАННІ НОВИНИ

П’яні працівники СІЗО побили колишнього ув’язненого

|

Сьогодні, 8 грудня, троє працівників львівського СІЗО побили колишнього ув’язненого та чинили опір поліції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

SIZO

Патрульні отримали сигнал про бійку на вулиці Липинського,60. Коли патрульні прибули на місце події то побачили, що троє осіб били іншого чоловіка, який намагався захищатися. На прохання припинити бійку невідомі не відреагували, а навпаки, нанесли сильний удар потерпілому він впав і втратив свідомість.

Патрульні втрутилися бійку, однак чоловіків це не зупиняло. Вони зробили спробу нападу на поліцейських, проте патрульні впоралися з хуліганами.

За словами очевидців, потерпілий підійшов до МАФу придбати кави, нападники підійшли і почали його бити. З‘ясувалося, що побитий два тижні тому вийшов з місць позбавлення волі, де загалом відсидів 25 років. Писати заяву він не захотів. А троє нападників – діючі працівники львівського СІЗО. У одного з них вислуга 18 років, а ще одного раніше звільнили з патрульної служби міліції за отримання хабара.

Потерпілого забрала швидка, а хуліганів доставили до відділу поліції, куди викликали Внутрішню безпеку, яка повідомила, що чоловіки звільнені вчорашнім числом. Усі були на підпитку. На чоловіків складено протокол про дрібне хуліганство.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *