ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня Львові відбудеться «Забіг з дружинами»

|

У вівторок, 12 грудня, на площі перед пам’ятником І. Франкові (вул. Університетська, 1) чоловіки зі своїми дружинами зможуть взяти участь у відбірному етапі перед наступним чемпіонатом України «Забіг з дружинами», переможці якого зможуть поїхати на Чемпіонат світу у Фінляндію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

забіг

Це оригінальні змагання, які досить популярні у Європі, під час заходу чоловіки змагаються, хто швидше перенесе дівчину чи дружину по смузі з перешкодами.

У змаганнях візьмуть участь пари із Львова, Києва та Одеси, а також завітають гості із Фінляндії.

За правилами змагань довжина траси повинна становити 254 м разом з перешкодами, однією з перешкод має бути водна перешкода глибиною 1 метр та у цих змаганнях басейн буде наповнений кульками.

Також переносити можна дружину чи дівчину віком від 17 років. Причому вага супутниці повинна бути не меншою 49 кг, інакше на неї доведеться одягнути додатковий обвіс у вигляді жилетів з піском. Якщо учасник падає або втрачає дружину, він повинен піднятися сам, підняти дружину і продовжити рух до фінішу. Переможцем вважається пара, яка швидше за всіх завершить змагання без падінь і травм.

Початок реєстрації пар – з 10:00, початок змагань – об 11:00. Вартість участі тандему – 300 грн. якщо є промокод, то вартість становитиме 200 грн (промокод можна знайти на сайті: https://wifecarrylviv.ticketforevent.com/uk/Wife_carrying_in_ukraine )

Парам з оригінальними костюмами і тим, хто продемонструє найбільш артистичний виступ, організатори обіцяють додаткові призи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *