ОСТАННІ НОВИНИ

Михайло Цимбалюк: Я багато знаю про львівських політиків, але поки волію тримати інтригу

|

«Я знаю дуже багато кулуарної інформації про більшість львівських політиків. Але поки що триматиму толерантну політичну інтригу. Проте, коли прийде час, – я матиму що сказати», – заявив новий голова Львівської обласної організації партії «Батьківщина», колишній голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк в інтерв’ю виданню Zaxid.net.

5

За його словами, рішення очолити обласний осередок партії було для нього непростим.

«Але Львівщина для мене – небайдужий край. Також я знаю дуже багато процесів, які відбувалися як ззовні, так і з середини. Знаю про партії, які функціонують на Львівщині, знаю їх лідерів. Багато з них стали політичними туристами, пристосуванцями… Я поки що не буду їх зачіпати, хіба що вони зачеплять мене. Відтак – потримаю толерантну політичну інтригу. Але я багато знаю і прийде час – я матиму що сказати. А поки що наводитиму лад в «Батьківщині». Я розумію, чому опоненти роблять з цієї теми таку сенсацію. Адже в наших політичних сил на Львівщині практично одне електоральне поле. Я буду створювати умови, щоб на ньому працювати чесно. Наскільки це можливо в політиці», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Коментарі

  1. Нарешті львівська “батьківщина” тримала керівника такого високого рівня! Батьківщина починає відроджуватися!

  2. п. Юрій, що Ви таке пишете? Та Ви погляньте на всі інші партії і покажіть мені хоча б одну, яка б так довго трималася на такому високому рівні!!! Це свідчить про кадрову збіднілість? Навпаки, всі призначення надзвичайно вдалі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *