ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських волонтерів хочуть витіснити з центру допомоги воїнам АТО, - Федина

|

Волонтерів хочуть викинути з Львівського координаційного центру допомоги учасникам АТО. Про це заявила львівська волонтерка та співачка Софія Федина на своїй сторінці у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

98319139394887843574

За її словами, акція протесту, яку організовують завтра вранці під стінами ОДА, є провокацією.

«Але за голосними слоганами протесту губиться перша вимога оцього зборища: переобрати нового голову центру допомоги бійцям АТО. А головою зараз є Даник Дідич, волонтер Допоможи Фронту.Він представляє групу волонтерів, які були легітимно обрані представниками 46 організацій.І він не влаштовує централізовано призначених додаткових 6 членів координаційного центру, з якими волонтери не знайомі», – обурилася Софія Федина.
Відтак вона резюмувала: «Як результат основним підпільним прагненням цього протесту  є викинути волонтерів з координаційного центру! Якщо це зроблять – то це буде кінець прозорої роботи і початок дерибану».

Як Львівський портал вже повідомляв, завтра під стінами Львівської ОДА організовують пікет учасників АТО. Таку інформацію поширив Львівський координаційний центр допомоги учасникам АТО.

Фото: active.lviv.ua

 

 

Коментарі

  1. Внутрішня громадянська війна в Україні трохи призупинилась, слава Богу, Нарід перестав жертвувати власні кошти на цю бойню. Тому волонтерські
    збіговиська трохи відчули брак фінансування. І відразу почалася псяча гризота між тими “волонтерськими підрозділами” за кошти на новіші позашляховики
    тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *