ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські «Кажани» двічі програли харків’янам

|

У п’ятницю та суботу, 4 та 5 грудня, львівські волейболісти двічі поступилися суперникам з Харкова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Kazhany

Волейболісти львівських «Кажанів» зуміли дати бій харківськомуб«Локомотиву», але у матчах з діючим чемпіоном України галичани не змогли вибороти бодай одного очка. Справжній бій  супернику підопічні Яна Суха зуміли нав’язати у першому матчі.

Проваливши перший сет поєдинку (13:25), галичани усе компенсували у другій партії, яку виграли з рахунком 25:20. Боротися з суперником на рівних господарям вдалося і у третій партії, щоправда, невдала гра львів’ян при рахунку 18:18 і стала ключовою в усьому протистоянні. Програвши третій сет з рахунком 20:25, галичани уже нічого не змогли

зробити з суперником у четвертій партії – 25:19 на користь «Локо».

У другому матчі головний тренер «Кажанів» Ян Сух зіштовхнувся з кадровими проблемами. У заявку на матч не потрапив травмований Юрій Флюнт, а осоновний зв’язуючий Віталій Осадца травмувався під час поєдинку. Саме кадрові проблеми «Кажанів», на думку Яна Суха, і стали однією з головних причин того, що «Кажани» у другому матчі не змогли

виграти у суперника бодай однієї партії.

В турнірній таблиці чоловічої волейбольної Суперліги «Кажани» надалі на другому місці. В активі львів’ян 21 очко після 10 матчів. Харківський «Локомотив», набравши максимальні 30 очок, впевнено лідирує, а харківська «Юракадемія» на третьому місці – 19 очок.

1 матч «Барком-Кажани» – «Локомотив» – 1:3 (13:25, 25:20, 20:25, 19:25)

2 матч «Барком-Кажани» – «Локомотив» – 0:3 (17:25, 21:25, 19:25)

Фото: прес-служба «Барком-Кажани»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *