ОСТАННІ НОВИНИ

Ювілейна «Ніч у Львові» зібрала 3 тис відвідувачів

|

У Львові триває ювілейний фестиваль – 10-та «Ніч у Львові». Як розповіли організатори, перша ніч фестивалю зібрала близько 3 тис відвідувачів. Попереду – ще дві ночі цікавих атракцій в музеях, галереях, театрах та храмах міста, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛМР.

ніч1

Нагадаємо, з 4 до 6 грудня у Львові проходить традиційний промоційно-туристичний проект «Ніч у Львові», який відбувається двічі на рік. Цього разу ювілейна десята «Ніч у Львові» відбувається на початку зими. Багато місць вперше відкриті для загалу.

Вперше до проекту «Ніч у Львові» долучається музей Олекси Новаківського, де сьогодні з 19.30 до 21.00 год пройде інтерактивний концерт від гурту «Троє Зілля».

ніч2

Цього разу у «Ночі у Львові» беруть участь усі відділення Національного музею ім. А. Шептицького, окрім відділення на вул. Драгоманова.

Вперше у підземеллях театру ім. Лесі Українки впродовж трьох вечорів відбувається магічна подія «Марево», де сяючий під ультрофіолетовим світлом простір, полотна й декорації творять несамовиту атмосферу.

ніч3

У неділю у арт-просторі «Щось цікаве» виступатиме новостворений експериментальний проект акустичної музики «Pumpkin Tea Club».

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допомагають 70волонтерів — в них можна отримати програму заходів і карту міста.

ніч5

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекають на усіх, хто візьме участь у проекті «Ніч у Львові». Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~4097/nich-u-lvovi

Також за допомогою мобільного додатку «Ніч у Львові» програму фестивалю можна завантажити у свій телефон чи планшет та прочитати детальний опис кожної події, подивитись розташування на карті, купити квиток он-лайн та додати подію до свого маршруту. Завантажити додаток на Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.nightsinlviv.fest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *