ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий ризикує втратити прихильність виборців через «злиття» з «Опоблоком»

|

На наступній сесії Львівської міської ради депутати, зокрема «свободівці», знову вимагатимуть від мера міста Андрія Садового пояснень з приводу «дружби» «Самопомочі» з «Опозиційним блоком». Про це Львівському порталу повідомив депутат ЛМР від «Свободи» Андріян Гутник.

садовий

Після того, як сьогодні, 5 грудня, у Дніпропетровську «Самопоміч» разом з «Опозиційним блоком» знову зірвали сесію у  міськраді, депутати Львова все більше обурюються відмовчуванням лідера «Самопомочі» Андрія Садового.

гутник

«Ми задавали це питання ( про співпрацю «Самопомочі» з «Опозиційним блоком» – ред..)  на сесії міському голові і він зробив вигляд, що не розуміє про що йде мова.. Я звертався до Садового як до голови партії «Самопоміч» і міського голови Львова. Так само до нього звертався керівник фракці ВО «Свобода» в міській раді Маркіян Лопачак. Ми задали йому це питання, він сказав, що це якесь непорозуміння. Тому ми  будемо продовжувати задавати йому ці питання і все-таки отримаємо на це відповідь. Тому що Садовий  казав, що «Самопоміч» – це партія з новими обличчями і нічого спільного з «Опозиційним блоком» і з колишніми регіоналами у «Самопомочі» немає. Але ми маємо факт зараз», – наголошує «свободівець».

У тому випадку, якщо Андрій Садовий не пояснить дій його однопартійців, це може погано вплинути на його підтримку та підтримку його партії з боку виборців.

«То це відкриє очі його виборців і  виборців, що підтримували на місцевих виборах партію «Самопоміч». Якщо раніше були закиди, що сателітом «Опозиційного блоку» та регіоналів були інші сили, то тепер є підтвердження, що сателітом «Опозиційного блоку» є Садовий. І його дружба, і спілкування з «Партією регіонів» та колишнім президентом Віктором Януковичем ще раз підтвердиться», – додав А. Гутник.

Як відомо, сьогодні у Дніпропетровську «Опозиційний блок» разом з «Самопоміччю» вже вдруге зірвали сесію міськради. А раніше Львівський портал повідомляв, що на сесії Львівської міської ради депутати вимагали від Андрія Садового пояснень щодо злиття його партії з «Опоблоком».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *