ОСТАННІ НОВИНИ

Ремонтники чекають погоди, щоб завершити асфальтування на Хмельницького

|

Ділянка дороги на вулиці Богдана Хмельницького готова до асфальтування. Утім дорожники чекають погоди, щоб завершити ремонт дороги. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

ремонт доріг

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор», ділянка вул. Хмельницького на відтинку від вул. Промислової до вул. Шкільної готова до асфальтування. Як тільки сприятиме погода, підрядник приступить до виконання цих робіт.

«На вул. Хмельницького на ділянці від вул. Шкільної до вул. Промислової, як тільки дозволять температурні показники, підрядник приступить до робіт з асфальтування дорожнього полотна. Може і на ці вихідні, адже йде потепління. Також зараз замощують вул. Гайдамацьку – Замарстинівську, щоб відновити рух трамвайного маршруту №4. Також ремонтні роботи тривають і на вул. Гайдамацькій», – розповів Олег Береза.

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вулиці Промислової на ділянці від вул. Волинської до вулиці Хмельницького. Вул. Хмельницького на ділянці від вул. Промислової до вул. Гайдамацької і вул. Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає всього 1,5 км.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Раніше Львівський портал повідомляв, що у Львові розвалюється щойно відремонтована вулиця Лисенка.

А також опублікували фоторепортаж, як у Садового зарили мільйони в калабані на щойно відкритому проспекті Свободи та площі Міцкевича.

За кілька днів по тому у Львові почали зривати щойно замощену бруківку на площі Міцкевича, аби виправити огріхи ремонтників. В вже 3-го листопада на проспекті Свободи бруківку почали трощити відбійним молотком, бо забули залишити місце для підсвітки вулиці.

Помилки при асфальтуванні також були допущені на Сихові. Після вкладання третього шару асфальту проспект Червоної Калини покрився баюрами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *