ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова з’являться графіті присвячені учасникам АТО

|

У Львові презентуватимуть ескізи графіті в пам’ять про учасників АТО та розкажуть про бюрократичні нюанси для офіційних графіті. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

162

Презентація робіт, які будуть намальовані у Львові, відбудеться 6 грудня, із приуроченням до дня Збройних Сил України. Захід відбуватиметься у Першій львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а).

Присутнім також повідомлять, як можна отримати необхідні дозволи на легальне створення графіті на стінах у Львові, і які при цьому є перепони.

«Бюрократична тяганина надзвичайно не логічна і банально часоємка. Для погодження з різними інстанціями, ми подали 22 різноманітних листи, запити і звернення. Адже перш за все це антивандальний проект, оскільки спершу приводимо в належний стан стіни, заляпані хуліганами, а тоді декоруємо патріотичними зображеннями та віршами. Сподіваємось, у підлітків, які переважно й псують стіни балонами, просто не підніметься рука щоб замальовувати зображення українських вояків», – коментує координатор проекту Андрій Мочурад.

Ініціатори проекту підкреслюють, що готові поділитись ефективною схемою для інших активістів, які хочуть прикрасити місто.

Організатори запрошують долучатись до проекту молодь, волонтерів та особливо художників, які матимуть місце проявити власне бачення як у цьому так і в наступних етапах проекту.

161

Також до обговорення, в межах заходу, запросили долучитись чиновників та представників влади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *