ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи обзавелись кімнатою для відпочинку

|

Для патрульних відкрили приміщення для відпочинку. Про це сьогодні, 4 грудня, начальник Управління патрульної поліції міста Антон Пузиревський розповів на брифінгу, передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_9821

В приміщенні поставили 6 столів для кожної роти, настільні столи для гри в хокей і футбол, та апарат кави. Заступник командира Першого батальйону Світлана Гірняк розказала, що копам це приміщення дуже потрібне.

«В цьому приміщенні є столи для кожної роти. Тут поліцейські можеть обговорити напрацювання дня, поділитися враженнями вихідного дня, опрацювати якійсь адмінматеріали, тощо. А поки колеги напрацьовують матеріали, інші патрульні можуть пограти в настільний хокей, футбол чи просто поспілкуватися», – розповіла Світлана Гірняк.

DSC_9826

Патрульні раді, що мають тепер таке місце.

«Це приміщення – це своєрідне психологічне розвантаження. Саме в такому місці патрульні можуть більше поспілкуватись, зблизитись. Люди в захопленні, що тепер мають кімнату, де можуть відпочити кілька хвилин перед або після роботи», – вважає старший лейтенант Микола Білас.

DSC_9833

DSC_9839

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *